Apparaten, allemaal KGG geselecteerd!

Hoeveel jaar garantie wilt u?  2, 5 of 8 jaar

 

 

 

Vier 70 jaar Atag kookbeleving

en krijg een masterclass cadeau
ATAG staat al 70 jaar garant voor kookbeleving. Geen wonder dus
dat onze inductiekookplaten dat ook doen. Dat komt onder andere
door het hoge en constante vermogen dat is geïnspireerd op de
professionele keuken, door de slimme intuïtieve bedieningen en
door de ruimte die ze bieden. Hiermee geeft ATAG-inductie u alle
gelegenheid om u culinair uit te leven. Zeker in dit jubileumjaar.
Kiest u nu voor een inductiekookplaat van ATAG dan ontvangt u
een inspirerende masterclass van topchef Caspar Bürgi cadeau.

Voor meer informatie en de voorwaarden: www.atag.nl/inductie
Deze actie loopt van 1 september tot 30 november 2018

https://www.atag.nl/70jaar

Atag

Het Nederlandse topklasse merk, met zeer hoge kwaliteit en 8 jaar garantie.

Bij ATAG draait alles om kookplezier. De ene dag bereidt u voor uw gezin een verse maaltijd, een andere keer gaat het om de passie uw gasten iets bijzonders voor te schotelen.  Iedere beslissing die ATAG maakt wordt gestuurd vanuit de kookliefhebber. Uw wensen en ervaringen als hobbykok vertalen wij naar solide kookapparatuur die comfortabel werkt, met de intuïtieve kracht van goede vormgeving: ‘Dutch Design’, met een hoge kwaliteit.

ATAG_kookfabriek

Ervaar en beleef ATAG kookapparatuur
Iedereen die een kookworkshop volgt, kan daar zelf ATAG kookapparatuur ervaren en beleven.  Nu kunt u dus zelfs de kookapparatuur van ATAG ervaren voordat u het gaat aanschaffen.

De Kookfabriek is niet alleen een unieke kookervaring, maar ook een mooie gelegenheid om ATAG kookapparatuur zelf te ervaren en te beleven!
http://www.atag.nl/koken/kookdemonstraties-in-duiven

Naamloos

Pelgrim

De middenklasser, met schitterende apparatuur en een zeer goede kwaliteit met 8 jaar garantie.

Pelgrim bestaat maar liefst 95 jaar. Als je al zo lang een belangrijke rol inneemt in vele Nederlandse keukens, mag je spreken van een rijke historie. Bijna 100 jaar Pelgrim; daar zijn wij trots op!

Pelgrim

Wanneer u in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvangt u na registratie maar liefst acht jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende zes jaar betaalt u slechts de voorrijkosten. Indien de kraan als vijfde apparaat in deze koop zit ontvangt u ook op de kraan acht jaar garantie.

Pelgrim mooi samenpelgrim_g8_garantie

 

Etna

De fabrikant voor de betaalbare apparaten met een mogelijkheid tot 5 jaar garantie zonder bijbetaling  en uitstekende service. 

Kies je voor ETNA, dan kies je voor meer dan 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur.
Een ETNA apparaat is daarom niet alleen mooi, modern en gebruiksvriendelijk, het is ook duurzaam. 
Je mag topkwaliteit van ons verwachten.

Etna

Etna is een onderdeel van Atag Nederland en levert binnen de groep fantastische apparaten tegen een scherpe prijs.

Etna 5-jaar-garantie[0]

______________________________________________________

Belling

Fornuizen op de originele Engelse manier.

Kies jouw favoriete kleur / Zoek bijpassende handgrepen/ Creeër jouw Belling

Belling is een Engels merk en is in de afgelopen 100 jaar een begrip geworden in Groot-Brittannië op gebied van kookfornuizen voor de recreatieve kookfanaat. Een Belling oven gaat bewust om met energie en heeft snelle opwarmtijden. Nieuw bij Belling is koken op inductie.

Tevens staat Belling garant voor kleur! 

______________________________________________________

Stoves

Fornuizen volgens de oude vertrouwde Engelse traditie.

Stoves mag niet ontbreken in de keuken van iedereen die koken als hobby heeft. Het unieke fornuis is een product van jarenlange ervaring.

               STOVES

Laat u verrassen door het zeer ruime kookveld van de Stoves Range Cooker met een breedte van 90, 100 en 110 cm. Maak een keuze uit vijf of zeven gasbranders en maar liefst drie of vier verschillende ovens, waaronder de unieke sudderoven en onze alleskunner, de multifunctionele oven. Alle ovens zijn voorzien van het groene energielabel A.

MADE IN BRITAIN

______________________________________________________

Boretti

Boretti

Breda, 12 mei 2016, Boretti B.V., hét kitchen lifestyle merk heeft vandaag uit handen van de CEO van Certimark, Stephan Bosman, hét 5-sterren Gouden Garantiekeurmerk verkregen. Wie keukenapparatuur en outdoor producten van Boretti of M-system koopt, kan rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Certimark, hét garantiekeurmerk van Nederland, heeft het garantievoorwaardendocument en de serviceorganisatie van Boretti objectief beoordeeld met een 5-sterren garantieklasse.

Boretti LINEA PRINCIPALE 100 dubbele oven

Erkenning van goed garantiebeleid
Voor Boretti bevestigt het Gouden Garantiekeurmerk het goede beeld van haar garantiebeleid en servicestrategie. Boretti heeft op alle fronten haar garantievoorwaarden onder de loep genomen en aangepast aan de consumentenverwachting. Zo is de coulanceregeling duidelijk omschreven, is er een uitgebreide garantiedekking met bijvoorbeeld een leenapparaat en wordt de claim binnen een werkweek opgelost.

Naamloos

Lenoxx design afzuigkappen

Lenoxx is de afzuigkappenspecialist die door de KGG is geselecteerd.

Downdraft    Werkblad afzuiging

Het merk levert de beste afzuigkappen en staat bekend als trendsetter en innovator in dit marktsegment.

Naast traditionele afzuigkappen levert Lenoxx plafondunits, werkblad afzuiging, eiland oplossingen en veel meer.

Plafondunit :Plafondunit

De fluisterstille motoren zijn uniek en zorgen ervoor dat ondanks de afzuiging de keuken een sociale werkplek wordt, en het centrum van uw huis. 

 

Vraag onze adviseur wat er allemaal mogelijk is.

onda-1

Küppersbusch design apparatuur

Het neusje van de zalm, voor keukens met stijl. Design apparatuur met een zeer hoge kwaliteit, waarbij innovatie, kwaliteit, functie en genot centraal staan.  Het merk bestaat al sinds 1875 en heeft een extreem hoge naam voor de levering van keukenapparatuur.

Küppersbusch

Het feit dat het Duitse Küppersbusch geen grote naamsbekendheid heeft, vindt u terug in de prijs. De apparatuur die niets onder doen aan de beste topmerken hebben bij Küppersbusch toch nog een hele redelijke prijsstelling.

Küppersbusch is door de KGG geselecteerd als beste leverancier in deze hoge kwaliteitscategorie.

http://www.kueppersbusch-hausgeraete.de/modMain?c=nl

12494865_1277022548992735_787603794836153574_n

Inventum

Oer Nederlands: Betaalbaar met garantie. 

Hoe belangrijk service is, hoeven we je niet te vertellen. We ontwikkelen onze producten om er jarenlang onbezorgd plezier van te hebben. Ontstaat er toch een probleem, dan vinden we dat je direct een oplossing mag verwachten. Daarom bieden we op al onze producten een omruilservice. Door een product of onderdeel om te ruilen, besparen we je tijd, moeite en kosten.

2 jaar volledige fabrieksgarantie  

Op alle producten van Inventum krijg je standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Binnen deze periode wordt een defect product of onderdeel altijd gratis omgeruild voor een nieuwe. Om aanspraak te maken op de 2 jaar volledige fabrieksgarantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.

5 jaar Inventum  garantie

Op alle witgoed-producten en een selectie klein huishoudelijke producten bieden we 5 jaar Inventum garantie. Eerst 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Ook hier geldt dat een defect product of onderdeel altijd gratis wordt omgeruild voor een nieuwe. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je alleen de omruilkosten. De actuele omruilkosten kun je hier terug vinden. Om aanspraak te maken op de 5 jaar Inventum garantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.

Naamloos

 

FLOWW, de KOKENDWATERKRAAN voor iedereen.

Floww heeft de ambitie om een toonaangevend merk te worden op het gebied van speciaal water. En dat betekent niet alleen kokend water, maar ook gezuiverd water. We brengen minimalisme in de keuken, meer met minder. Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kun je dat nu met één systeem doen.

Floww is weliswaar een nieuw merk, maar met Itho Daalderop (marktleider op het gebied van warm en kokend water apparatuur) innoveert Floww al sinds het einde van de 19e eeuw met slimme toepassingen in de Nederlandse huishoudens.

70-40-005

Plintboiler  met ruimte in de kast  of  XL-boiler 

Met floww spelen we in op uitstraling, kwaliteit en, heel belangrijk, plezier. En dat in combinatie met prijzen die lager liggen dan je zou verwachten. Floww is een luxeproduct, maar wel betaalbaar. Voor €699,- heeft u al een 3-in-1 kokendwatersysteem (koud, warm en kokend water) met Twist bediening. Iedereen kent wel de voordelen van dit systeem: snel kopje thee, pan water voor de pasta, aardappelen of groente maar ook het ontsmetten van babyflesjes en speentjes.

Naast de Premium3 range biedt floww ook de zogenaamde Perfect4 range; De toegevoegde waarde binnen deze range zit hem in het feit dat je maar liefst vier functies; koud, warm, kokend én gefilterd water bezit. De Touch 4-in-1 kranen zijn uitgerust met een elektronische bediening met led-indicatie. Deze gebruiksvriendelijke en veilige bediening is ondergebracht in de draaiknop waarmee je koud, warm, kokend of gezuiverd water kunt selecteren.

Dankzij de Touch-bediening kan je ook gebruikmaken van de panklaar-functie. Hiermee kun je een pan afvullen tot 2 liter kokend water. De kraan stopt vervolgens automatisch met vullen zonder dat je de knop ingedrukt moet houden.  Kies je de Perfect4 dan kan je genieten van „instant” kokend water en de zachte smaak van écht zuiver water. Met het gefilterde water voorkom je bovendien kalkaanslag in je keukenapparatuur (koffiezetapparaat, stoomoven, strijkijzer etc.). Dankzij de speciale filters garandeert floww dat gefilterd en gekookt water, ongeacht de lokale waterkwaliteit en –hardheid, puur en van de allerbeste kwaliteit is. Schadelijke stoffen, zoals medicijnresten en pesticiden, hormonen en zware metalen worden uit het leidingwater gefilterd. Terwijl de benodigde mineralen worden behouden. Puur water dus en dat proef je!

Voor de handige keuzewijzer en meer informative: www.floww-water.com

 

 

 

QUOOKER, kokend water in een luxe verpakking

Wist je dat de Quooker Fusion koud, warm en kokend water uit één kraan geeft? Dat de kraan een kindveilige bedieningsknop heeft, de boiler Energielabel A en een filter dat het water zuivert? Lees snel verder en ontdek meer over de voordelen van de Quooker.

Naamloos          Naamloos

Energiebesparend

Met de Quooker bespaar je dagelijks energie en water. Dit heeft de volgende oorzaken:

 • dankzij de hoogvacuümisolatie verbruikt de Quooker standby slechts 5 cent per dag;
 • je tapt precies de hoeveelheid kokend water die je nodig hebt; 
 • je hebt geen energie- en waterverliezen meer door lange leidingen;
 • de Quooker COMBI gebruikt stand-by 50 procent minder energie dan een keukenboiler. De COMBI en COMBI+ reservoirs zijn zelfs zo zuinig dat ze gewaardeerd zijn met energielabel A.

Bereken de besparing in jouw situatie.

Veilig

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken waarvan de meeste met jonge kinderen. Met de Quooker zijn dit soort ongelukken verleden tijd want de Quooker heeft:

 • een kraan die vast op het aanrecht staat en niet kan omvallen zoals bijvoorbeeld een pan of een waterkoker;
 • een kindveilige (dubbel-)druk-draai bedieningsknop;
 • een lichtring die gaat gloeien bij aanraking van de bedieningsknop (alleen de Nordic kranen en Fusion);
 • een dubbelwandige uitloop die niet te heet wordt om vast te pakken;
 • een druppelvormige, niet massieve waterstraal die geen verbrandingen veroorzaakt;
 • een in hoogte verstelbare kraan, waarvan de uitloop vlak boven het te vullen voorwerp geplaatst kan worden waardoor hij niet spat (behalve de Fusion).

Zuiver water

Met de Quooker in je keuken geniet je elke dag van het beste en lekkerste kokende water en dat maakt echt verschil bij de smaak van je thee, koffie en pasta. Hoe dat kan? Twee redenen:

 • het water in het reservoir wordt bewaard op een temperatuur van 110ºC en is dus goed doorgekookt als het uit de kraan stroomt;
 • het water wordt gezuiverd door het HiTAC® (High Temperature Activated Carbon)-waterfilter dat zich in het reservoir bevindt.

Het koolstoffilter blijft altijd steriel, omdat de actieve koolstof zijn werk doet bij een temperatuur van 110ºC.

 

 

Andere merken zijn ook mogelijk, maar de geselecteerde merken zijn de beste in hun prijsklasse.