Over Ons

35 jaar ervaring

Al 35 jaar ervaring in keukens. De Keukenhoek groep wordt geleid door mensen met ervaring en kennis. Door kennis overdracht binnen de groep is kwaliteit gegarandeerd, want de kwaliteit van de keuken begint bij de verkoper. Of u nu bij een van onze Karlo design studio's koopt of bij de Keukenhoek, kwaliteit is altijd gegarandeerd.

    Team Katwijk

v.l.n.r.:

Karel de Weger, 35 jaar ervaring in design, inkoop, verkoop, productkennis en verbouwing.
Helmi Koole,      Marketing specialiste en moeder met passie voor design en vormgeving.
Jeroen Weij,       Keukendesigner en IT-specialist, zoekend naar de juiste oplossing.

 

Missie

De Keukenhoek luistert naar uw wensen en informeert u over de mogelijkheden, nieuwste ontwikkelingen en trends op keukengebied.

Wij zijn er om u volledig te ontzorgen. Wij zijn er voor u tijdens het aankooptraject en tijdens de montage, maar ook na oplevering van uw droomkeuken.

U koopt bij de Keukenhoek, niet bij een keten, waar het alleen om de verkoop gaat, maar u koopt bij een individueel bedrijf, dat is aangesloten bij de KGG,  de geselecteerde kwaliteitskeukenzaken.

Onze Missie is pas geslaagd als wij hebben voldaan aan uw verwachtingen.

Trend_Vetro_Schwarz KGG

Service

Ook na de montage zijn wij er voor u, want service hoort bij ons leveringspakket.

Transparantie

De keukenhoek geeft u volledige transparantie in de prijsstelling.

Iedere keuken kan immers uitgevoerd worden in verschillende uitvoeringen maar ook in verschillende kwaliteiten, met verschillende apparatenmerken en verschillende werkblad uitvoeringen.

Het is daarom belangrijk, dat bij de vergelijking van prijzen het juiste wordt vergeleken, alleen dan kan de keukenhoek aantonen dat de prijzen scherper zijn dan elders.  Altijd de laagste prijs voor dezelfde kwaliteit.

De keukens in de toonzaal zijn daarom allemaal geprijsd met het Mix & Match systeem.

Montage

Als u besluit de keuken door ons te laten monteren, dan betekent dat dat wij u geheel ontzorgen. Wij kunnen uw oude keuken demonteren en afvoeren, uw leidingwerk aanpassen en de keuken compleet monteren. Als u uw wensen aangeeft, krijgt u een passende offerte.

Milieu

Al onze  fabrikanten en leveranciers voldoen aan de strengste milieu eisen en de strengste veiligheidsnormen. Bovendien voldoen de door de KGG geselecteerde fabrikanten aan de hoge eisen van de KGG.
Al met al, voldoet de Keukenhoek aan de normen die goed zijn voor milieu en goed zijn voor uw portemonnee.

Priviacy Statement

Datum: mei 2018

Inleiding:

Het privacy statement van alle Keukenhoek vestigingen verschaft informatie over persoonsgegevens van  klanten die we verwerken  van de door ons geleverde keukens en apparatuur.

Wij vinden het belangrijk om u duidelijkheid te verstrekken over het doel waarvoor wij persoonsgegevens verzamelen, hoe wij deze gebruiken, beschermen en de rechten die u heeft inzake uw persoonsgegevens.

Dit Privacy Statement kan van tijd tot tijd wijzigen. Wij publiceren te allen tijde de laatste versie op onze website(s).

Vragen?

Indien u na het lezen van ons Privacy Statement vragen heeft over de inhoud of uitvoering of indien u klachten heeft hierover dan kunt u ons bereiken op de door ons afgegeven tekefoonnummers en E-mail adressen

 

Wij zullen u vervolgens op korte termijn benaderen.

Recht op inzage, correctie of verwijdering

Indien u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of indien u wilt weten welke gegevens wij van u hebben geregistreerd of voor welk doel wij deze gebruiken dan heeft u (wettelijk) recht op inzage in uw gegevens.  Deze gegevens zijn trouwens gelijk aan de gegevens op de order, offerte of verkoop-bon, en worden bewaard om eventuele nabestellingen goed te kunnen behandelen.

Daarnaast of in verband met de inzage kunt u ons verzoeken om uw gegevens aan te passen of te verwijderen.

U persoonsgegevens worden niet gebruikt voor marktonderzoek en verkoopactiviteiten. Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Persoonsgegevens vanwege aankopen

In het geval dat u bij ons een aankoop wordt u bij ons geregistreerd als particuliere klant.  Deze gegevens bewaren wij garantie van aankopen te kunnen begeleiden.

Persoonsgegevens vanwege showroombezoek

Bij het bezoek van een van onze toonzalen is het onder omstandigheden gewenst dat u uw gegevens bij ons achterlaat. Dit gebeurt op geheel vrijwillige basis. Uw gegevens gebruiken wij bijvoorbeeld om u te kunnen benaderen in geval van specifieke vragen of om u een nieuwe brochure te kunnen toezenden indien u ons daarom verzocht heeft. Uw gegevens worden door ons vernietigd zodra deze niet meer relevant zijn voor het doel waarvoor ze achter zijn gelaten, tenzij u ons aangegeven heeft dat u op de hoogte wenst te worden gehouden van onze producten en eventuele activiteiten.

 

Delen van persoonsgegevens

Uw gegevens worden, behoudens wettelijk voorschrift, alleen gedeeld met een derde partij indien wij een dergelijke partij inschakelen in verband met eventuele installatie, service, bezorging of garantie. Een dergelijke derde partij is te allen tijde gebonden aan een schriftelijke overeenkomst met daarin opgenomen een geheimhoudingsverklaring.

Cookiebeleid

Wij maken op onze websites geen gebruik van zogeheten “cookies”.

 

Als u een review schrijft voor op onze website vermelden wij deze alleen met de door u verstrekte informatie.

 

Certificeringen

8 9

Karlo Keukendesign /de keukenhoek werkt met Duitse keukenfabrikanten die een FSC-PEFC keurmerk hebben. Kort samengevat  'op een duurzaam en verantwoordelijke manier bosbeheer over de gehele wereld'.

 11 10

De TÜV Rheinland certificaten geven aan dat de leveranciers van de Keukenhoek voldoen aan de eisen en controlesystemen van de strenge Duitse TÜV

 12 

Het LGA kwaliteitscertificaat wordt enkel en alleen gegeven als de keuken aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

13 

De KGG is het Nederlandse kwaliteitkeurmerk voor leveranciers en winkels die in een bepaald segment het beste zijn met de meest aantrekkelijke prijsstelling. De winkels moeten voldoen aan hoge selectie normen met betrekking tot betrouwbaarheid, vakmanschap en transparantie.  http://kwaliteitgarantiegroep.nl