Over Ons

35 jaar ervaring

Al 35 jaar ervaring in keukens. De Keukenhoek groep wordt geleid door mensen met ervaring en kennis. Door kennis overdracht binnen de groep is kwaliteit gegarandeerd, want de kwaliteit van de keuken begint bij de verkoper. Of u nu bij een van onze Karlo design studio's koopt of bij de Keukenhoek, kwaliteit is altijd gegarandeerd.

  Trend_Vetro_Schwarz KGG

Missie

De Keukenhoek luistert naar uw wensen en informeert u over de mogelijkheden, nieuwste ontwikkelingen en trends op keukengebied.

Wij zijn er om u volledig te ontzorgen. Wij zijn er voor u tijdens het aankooptraject en tijdens de montage, maar ook na oplevering van uw droomkeuken.

 

U koopt bij de Keukenhoek, niet bij een keten, waar het alleen om de verkoop gaat, maar u koopt bij een individueel bedrijf, dat is aangesloten bij de KGG,  de geselecteerde kwaliteitskeukenzaken.

Onze Missie is pas geslaagd als wij hebben voldaan aan uw verwachtingen.

Service

Ook na de montage zijn wij er voor u, want service hoort bij ons leveringspakket.

nieuw

Transparantie

De keukenhoek geeft u volledige transparantie in de prijsstelling.

Iedere keuken kan immers uitgevoerd worden in verschillende uitvoeringen maar ook in verschillende kwaliteiten, met verschillende apparatenmerken en verschillende werkblad uitvoeringen.

Het is daarom belangrijk, dat bij de vergelijking van prijzen het juiste wordt vergeleken, alleen dan kan de keukenhoek aantonen dat de prijzen scherper zijn dan elders.  Altijd de laagste prijs voor dezelfde kwaliteit.

De keukens in de toonzaal zijn daarom allemaal geprijsd met het Mix & Match systeem.

Montage

Als u besluit de keuken door ons te laten monteren, dan betekent dat dat wij u geheel ontzorgen. Wij kunnen uw oude keuken demonteren en afvoeren, uw leidingwerk aanpassen en de keuken compleet monteren. Als u uw wensen aangeeft, krijgt u een passende offerte.

Milieu

Al onze  fabrikanten en leveranciers voldoen aan de strengste milieu eisen en de strengste veiligheidsnormen. Bovendien voldoen de door de KGG geselecteerde fabrikanten aan de hoge eisen van de KGG.
Al met al, voldoet de Keukenhoek aan de normen die goed zijn voor milieu en goed zijn voor uw portemonnee.

 

Certificeringen

8 9

Karlo Keukendesign /de keukenhoek werkt met Duitse keukenfabrikanten die een FSC-PEFC keurmerk hebben. Kort samengevat  'op een duurzaam en verantwoordelijke manier bosbeheer over de gehele wereld'.

 11 10

De TÜV Rheinland certificaten geven aan dat de leveranciers van de Keukenhoek voldoen aan de eisen en controlesystemen van de strenge Duitse TÜV

 12 

Het LGA kwaliteitscertificaat wordt enkel en alleen gegeven als de keuken aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

13 

De KGG is het Nederlandse kwaliteitkeurmerk voor leveranciers en winkels die in een bepaald segment het beste zijn met de meest aantrekkelijke prijsstelling. De winkels moeten voldoen aan hoge selectie normen met betrekking tot betrouwbaarheid, vakmanschap en transparantie.  http://kwaliteitgarantiegroep.nl