Soest, juni 2016

Betrouwbare, vakbekwame keukenmensen.

De Keukenhoek heeft in juni 2016 onze keuken geleverd. We hadden een nieuw huis gekocht in Soest en de mensen van De Keukenhoek vonden het geen probleem daar te leveren. Ze zijn zelfs nog een paar keer langs geweest!

Het ontwerp was ontzettend creatief en maakt goed gebruik van de ruimte. De vorige bewoners hadden een kleine hoekkeuken, maar door slimme oplossingen te bedenken, hebben wij toch een u-keuken gekregen met veel meer ruimte. Schitterend gelakte deuren en supermooi wit werkblad en tijdens het koken uitzicht op onze tuin.

Er werden bij het ontwerp verschillende opties gegeven. Hoogglans wit kon in een voordelige variant en in een duurdere variant. Ze hebben alles voor ons uitgerekend en overal de voordelen en nadelen van verteld. Heel transparant.

Alles werd op tijd geleverd.

In een oud huis uit 1923 kom je altijd verrassingen tegen, zo ook bij de montage. Maar de monteur en ontwerper vonden iedere keer weer een goede oplossing. Ook de scheve muren hielden een mooi eindresultaat niet tegen.

Resultaat is een supermooie keuken waarin we alles kunnen koken wat we willen. Zeker geen straf om in te staan.

Later hebben we ook onze bijkeuken nog ingericht met dezelfde gelakte kasten.

Wij raden de Keukenhoek zeker aan! Bedankt voor al jullie hulp!

Arnoud, Hella en Jip

 

Redactie:  Hartelijk dank voor jullie positieve review.

De keuken is uitgevoerd met kwaliteitsapparatuur van Atag, waaronder een gas op glaskookplaat met de fameuze Fusion wokbrander en een plafondunit afzuigkap.